Djembé workshop? Boek een drum-club workshop!

Ben je op zoek naar iets leuk voor je bedrijf? Een boeiend personeelsuitje. Een actieve teambuilding. Een workshop met ritme. Dan denken mensen al snel aan een djembé workshop. Maar stel dat je iets zoekt wat een beetje vernieuwender is dan de djembé workshop die iedereen inmiddels wel kent. Denk dan eens na over een workshop met drums, een workshop met de ritmes van westerse muziek. Er is veel schoonheid in Afrikaanse muziek en er is veel te zeggen voor de schitterende ritmische klanken die je hoort in een djembé workshop. Maar niets raakt iemand zo als de muziek waar die mee is opgegroeid.

Pieter David, de trainer in drum-club workshops

Pieter David, de drummer in onze workshops.

Wat is een drum-club workshop?

Een workshop van drum-club is een actieve en muzikale workshop. De drum-club workshop wordt gegeven door een drummer met een achtergrond in de psychologie. De workshops zijn altijd luchtig en kunnen naar gelang dieper op specifieke thema’s ingaan. Thema’s als communicatie, samenwerking en luisteren. Of zoiets als ruimte geven en ruimte nemen. Een greep uit de vele thema’s die natuurlijk plaatsvinden rondom een drum-club workshop op locatie.

Wat is het verschil tussen een drum-club workshop en een djembé workshop?

De muziek die je speelt in een drum-club workshop op locatie klinkt veel bekender en resoneert daarmee meer dan de muziek die je doorgaans hoort in een djembé workshop. Er is zoveel westerse muziek die activerend werkt die je voeten laat bewegen, die je aan het dansen brengt. Denk aan jazz, blues, rock en swing. Of modernere genres zoals hiphop en dance. Drumsounds uit deze clubgenres zijn veelal gebaseerd op de westerse trommels. Zoals we die kennen vanuit het drumstel.

Vergelijkbaar met een djembé workshop maar dan zonder pijn aan je vingers!

De westerse trommel is in tegenstelling tot de djembé altijd met stokken bespeeld. Dit betekent dat je in tegenstelling tot in een djembé workshop niet een uur met vingers op een vel hoeft te slaan. Stokken vast houden is fysiek veel minder belastend. En drummen met stokken kun je uren doen zonder pijn te krijgen.

Net als veel djembé workshops is de drum-club workshop op locatie. Wij leveren drums, stokken en andere materialen, u de locatie. Zo gaan we samen een passend feest bouwen. Geschikt voor elk personeelsuitje, vrijgezellenfeest of als originele afwisseling tijdens een feest.

Boomwhackers. Tonale slagwerkinstrumenten inzetbaar voor samenklank en melodieën.

Boomwhackers, percussie instrumenten schitterend in samenklank en melodieën.

We gaan graag met u aan de slag!

Geïnteresseerd geraakt in een drum-club workshop? Neem contact met ons op via het onderstaande contactformulier! Dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons voor uw workshop op locatie! Meer informatie nodig? Bekijk ook: http://drum-club.nl/home